Artikler

Find gode artikler om alt inde for hus og have relateret. Lige fra tips om, hvordan du renser din skorsten, til detaljerede vejledninger om, hvordan du får mest muligt ud af din sommerhave. Vi har alt, hvad du har brug for, samlet ét praktisk sted – på vores websted!

Links

Er du nysgerrig på, hvilke produkter der tilbydes i danske webshops? Eller måske vil du gerne vide mere om de nyeste trends og innovationer inden for hus- og havedesign. Vores udvalg af links giver dig alt, hvad du har brug for – fra anmeldelser af populære produkter til nyttige vejledninger af erfarne fagfolk

Produkter

Vi udvælger omhyggeligt kun de bedste kvalitetsprodukter til vores kunder i Danmark. Uanset om det er møbler, haveredskaber eller boligudstyr, har vi et bredt udvalg til gode priser! Besøg vores hjemmeside i dag og se alt det, vi har at tilbud

Uanset hvad du har brug for, har vi noget for enhver smag! Med vores udvalg af nyttige links og artikler samt et bredt udvalg af produkter fra danske webshops finder du helt sikkert lige det, du har brug for. Besøg os i dag, og begynd at skabe dit drømmehjem og din drømmehave!

Tak fordi du besøgte os – det har været en fornøjelse at hjælpe med at gøre dine drømme om hus og have til virkelighed!

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Michael Handyman er et hus- og havefirma, der hjælper dig med at passe på dit hjem. Vi har et team af erfarne fagfolk, der kan hjælpe med alle opgaver, lige fra havearbejde til rensning af tagrender. Vi fokuserer på at yde god kundeservice og bliver af vores kunder vurderet som byens bedste handyman. Med vores faste servicebil er vi i stand til at yde service til både boligejere, Virksomheder og pensionister i Odense.

Numerologi & Coaching er en forretning med god hjerteenergi, hvor jeg har et dybt ønske om at lave højvibrerende navne med numerologi, for dem der ønsker at få et navn der støtter dem bedst muligt. Med udgangspunkt i dine fødselsdato tal, hvem du er som person og dine ønsker, kan jeg lave et numerologisk navn til dig, som vil støtte dig på alle områder i dit liv. Et nyt navn er et kraftfuldt og transformativt energiløft – den bedste gave at give dig selv!

Vi støtter 

Plastik nej tak mærket
Vi støtter et sikkert Internet - Sikker browsing med SSL
SSL mærket støtter kryptering på Internettet
Arbejdsmiljø Mærket
Vand og natur mærket
Reklamer nej tak
Bæredygtig udvikling og energi - støt grøn omstilling i Danmark
AffaldsSortering badge
EtikOnline badge
Vi Holder Afstand badge
Vi hylder mangfoldigheden
SparPåVandet badge
vindenergi strøm
Miljø mærkning
bæredygtig udvikling
Dansk Hjemmeside
Klimavenlig hjemmeside
ligeløn mærket
Reducere-co2
Papirfrit
energi spare
Grøn profil
Grøn energi Mærket
trygt nethandel
Miljørigtig Pakning
Nem nethandel
sikker website
CSR Profil
Fokus på medarbejere - vær en god kollega og en god chef
mine cookies