Artikler

Find gode artikler om alt inde for hus og have relateret. Lige fra tips om, hvordan du renser din skorsten, til detaljerede vejledninger om, hvordan du får mest muligt ud af din sommerhave. Vi har alt, hvad du har brug for, samlet ét praktisk sted – på vores websted!

Links

Er du nysgerrig på, hvilke produkter der tilbydes i danske webshops? Eller måske vil du gerne vide mere om de nyeste trends og innovationer inden for hus- og havedesign. Vores udvalg af links giver dig alt, hvad du har brug for – fra anmeldelser af populære produkter til nyttige vejledninger af erfarne fagfolk

Produkter

Vi udvælger omhyggeligt kun de bedste kvalitetsprodukter til vores kunder i Danmark. Uanset om det er møbler, haveredskaber eller boligudstyr, har vi et bredt udvalg til gode priser! Besøg vores hjemmeside i dag og se alt det, vi har at tilbud

Uanset hvad du har brug for, har vi noget for enhver smag! Med vores udvalg af nyttige links og artikler samt et bredt udvalg af produkter fra danske webshops finder du helt sikkert lige det, du har brug for. Besøg os i dag, og begynd at skabe dit drømmehjem og din drømmehave!

Tak fordi du besøgte os – det har været en fornøjelse at hjælpe med at gøre dine drømme om hus og have til virkelighed!

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Michael Handyman er Danmarks bedste handyman-service – grundlagt af ejeren Michael Balkemose i 2015 efter en rejse til Australien. Vores erfarne team af dansktalende og servicemindede medarbejdere er 100% troværdige og garanterer resultater af højeste kvalitet, fleksibilitet og professionalisme. Vi tilbyder service i hele Danmark inden for havearbejde, hækklipning, haveservice, snerydning, fliselægning, nedrivning, ejendomsservice, fliserensning og algebehandling af tag & facade. Hos Michael Handyman stræber vi efter at hjælpe vores kunder med at vedligeholde deres hjem med overlegen kundepleje – og levere et slutprodukt, der overgår forventningerne. Vores mission er konsekvent at levere ekstraordinære vedligeholdelsesservices til hjemmet, samtidig med at vi yder førsteklasses kundesupport hvert trin undervejs; at danne varige relationer med både husejere og virksomheder. Vores vision er enkel: At være det bedste valg, når det kommer til vedligeholdelse af hjemmet i Danmark!

Numerologi & Coaching er en forretning med god hjerteenergi, hvor jeg har et dybt ønske om at lave højvibrerende navne med numerologi, for dem der ønsker at få et navn der støtter dem bedst muligt. Med udgangspunkt i dine fødselsdato tal, hvem du er som person og dine ønsker, kan jeg lave et numerologisk navn til dig, som vil støtte dig på alle områder i dit liv. Et nyt navn er et kraftfuldt og transformativt energiløft – den bedste gave at give dig selv!

Vi støtter 

Plastik nej tak mærket
Vi støtter et sikkert Internet - Sikker browsing med SSL
SSL mærket støtter kryptering på Internettet
Arbejdsmiljø Mærket
Vand og natur mærket
Reklamer nej tak
Bæredygtig udvikling og energi - støt grøn omstilling i Danmark
AffaldsSortering badge
EtikOnline badge
Vi Holder Afstand badge
Vi hylder mangfoldigheden
SparPåVandet badge
Fokus på medarbejere - vær en god kollega og en god chef
Klimavenlig hjemmeside
Dansk Hjemmeside
bæredygtig udvikling
vindenergi strøm
Miljø mærkning
Grøn profil
energi spare
CSR Profil
sikker website
Nem nethandel
trygt nethandel
Miljørigtig Pakning
Grøn energi Mærket
Reducere co2
sympati mærket 150
komplet listen 150
dansk cvr 150
rabat mærket 150
socialt ansvar 150
god velfærd 150
spar mere 150
gode arbejdsforhold 150
overenskomstmæssi løn 150
bæredygtig shopping 150
dansk iværksætteri 150
shop med omhu 150
dansk netværk 150
papirfrit 150x150
ophavsret mærket 150
mine cookies
Vi er en sikker side, hvorfor vi er en del af Online-tryghed.dk's sikre sider Online Tryghed